Tu dupa ce alergi?

Unii oameni alearga dupa o profesie, altii, dupa faima, unii vor sa fie frumosi, altii inteligenti iar in functie de anotimp, unii vor pur si simplu sa fie in forma. Iar primavara este anotimpul cand verva dupa silueta mult visata, inregistreaza cote maxime. Cu totii vrem sa ne pregatim pentru vara, sa purtam haine care sa ne avantajeze iar solutiile pentru corpul dorit sunt atat de multe!

Dar asta nu inseamna ca sunt cele mai sanatoase! Daca primavara aceasta ti-ai facut un obiectiv sa obtii o forma fizica perfecta pentru vara, atunci trebuie sa tii cont de cateva lucruri esentiale:
Alimentatia conteaza in proportie de 70%! Oricat de mult sport ai face, daca alimentatia ta nu este corecta, rezultatele intotdeauna vor intarzia sa apara. Citeste, informeaza-te si alege sa faci alegeri alimentare sanatoase, indiferent de context. Si bineinteles ca nu va fi usor. Daca ciocolata sau dulciurile in general sunt preferatele tale, asta va insemna sa iesi putin din zona de confort. Totusi, o data pe saptamana este chiar indicat sa ai un cheat meal in care iti poti face poftele.

Tine mine: poti sa mananci sanatos si cu gust! Da, mancarea sanatoasa poate fi extrem de gustoasa daca apelezi la retete care sa sa fie pe placul tau! Cauta retete pe internet, intra in grupuri de profil, citeste bloguri culinare, urmareste emisiuni tv care sa iti dea idei de retete inedite, gustoase si cel mai important, sanatoase!

Fa sport! Exact, o alimetatie echilibrata trebuie combinata cu exercitii fizice sustinute. Daca iti place natura, alearga in parc, mergi mult pe jos, bucura-te de vreme! Iar daca iti place sa mergi la sala, cu atat mai mult, fa-ti un program de antrenamente si tine-te de el. Sfatul nostru: intotdeauna antrenamentele sunt mai interactive in 2!
 In scurt timp, vei vedea rezultatele asteptate. Bucura-te de sanatate si pregateste-ti corect corpul pentru vara!