Ce semnifica sa oferi flori in ghiveci fata de un simplu buchet?

S-ar putea sa te surprinda, dar nu foarte multe persoane cunosc ce simbolizeaza felul in care oferi flori cuiva. Cele mai cunoscute sunt regulile nescrise cum este cea care spune ca trebuie sa oferi un numar impar de flori, mai putin atunci cand e vorba despre o inmormantare sau un moment comemorativ. Mai mult decat atat, ambalaje flori care surprind sunt rar intalnite asa ca in randurile urmatoare iti oferim cateva sfaturi creative pentru a impresiona cu acest gest frumos.

Foloseste-te de semnificatia florilor in ghiveci


Firele oferite intr-un buchet rezista cateva zile, apoi se ofilesc. Cele in ghiveci pot rezista foarte mult timp deoarece sunt vii, de aici si semnificatia deosebita. Increderea, respectul si grija sunt valorile cele mai edificatoare incluse in acest gest. O planta in ghiveci necesita atentie si grija pentru a supravietui, dar de asemenea impodobeste locuinta celui care o primeste foarte mult timp. Astfel, cu fiecare sezon, petalele lor se vor deschide din nou si vor imbogati aspectul casei.

Mai multa inventivitate


Daca un buchet poate fi oferit doar ambalat in diverse folii de culori si texturi diferite, un ghiveci iti ofera o posibilitate mai mare de a incerca idei simpatice. Pentru ghiveciuri, noi iti recomandam sa folosesti ambalaje flori de la RiBOX inedite cum sunt ghiveciul vopsit cu mesaj sau cizmulita gri din nuiele. Poseta alba cu galben sau stropitoarea decorata in culori vii sunt cateva optiuni pe care le poti incerca atunci cand faci cadou aparte. Astfel, ghiveciul tau va putea fi folosit si ca un element de design interior in plus de catre persoana care il va primi.

Acorda o nota personala


A oferi flori in ghiveci e un gest mult mai personal decat a oferi un buchet. Conteaza foarte mult ceea ce iti doresti sa exprimi, de exemplu un buchet poate fi un simbol pentru romantism.  Acelasi lucru nu s-ar putea spune cu la fel de multa usurinta si despre un ghiveci cu flori, care poate fi oferit in semn de recunostinta sau prietenie. Totul depinde de ceea ce incerci sa transmiti persoanei careia ii vei face acest mic cadou. O idee foarte buna cu ajutorul careia poti sa imbogatesti acest dar este sa il personalizezi cu o mica felicitare pe care sa iti asterni gandurile.

In cele din urma, “gestul conteaza” atunci cand vine vorba de a oferi o floare cuiva. Dar daca iti doresti sa impresionezi, cu siguranta va trebui sa folosesti cateva ambalaje flori inedite si haioase. Care e cel mai frumos mod de a oferi flori cuiva pe care l-ai auzit pana acum?