Pantaloni lungi pentru orice ocazie

Chiar daca pantalonii au fost creati pentru barbati, acest obiect vestimentar este foarte prezent in garderoba femeilor, fiind confortabil de purtat si practic. Orice ocazie poate fi potrivita pentru a purta pantaloni lungi, diferenta fiind facuta de celelalte obiecte vestimentare si de accesorii.


Daca tinuta ta pentru birou include pantaloni lungi, aceasta poate fi cu adevarat chic daca ii alegi cu atentie. O pereche de pantaloni lungi din jeans, aleasa corect in functie de corpul tau, poate fi perfecta atat pentru o tinuta casual cat si office, daca o combini cu o jacheta trendy sau cu un sacou modern. Daca silueta ta este de tip clepsidra, poti opta pentru pantaloni lungi conici, care o vor pune in valoare. Acestia pot fi purtati atat cu pantofi sport, cat si cu pantofi eleganti, fiind ideali pentru orice ocazie.



Chiar si in zilele toride de vara poti purta pantaloni lungi, daca ii alegi cu atentie in functie de croiala si de material. Vara poti opta pentru pantaloni lungi ripped jeans, adica acei blugi cu taieturi indraznete, franjuri si croieli jucause. De asemenea, potriviti pentru temperaturile ridicate sunt pantalonii confectionati din materiale delicate, care lasa pielea sa respire, precum bumbacul sau inul.

Daca alegi sa porti pantaloni lungi cu imprimeu, acestia pot fi piesa de rezistenta a tinutei tale, daca ii accesorizezi corect. Atunci cand alegi pantaloni cu imprimeu trebuie sa constientizezi faptul ca vor fi cea mai vizibila parte a corpului tau, iar din acest motiv, in partea topului trebuie sa optezi pentru materiale monocrome, astfel incat tinuta sa fie echilibrata din punct de vedere cromatic.



Daca pantalonii sunt realizati dintr-un material multicolor, in partea de sus poti purta o bluza monocroma de aceeasi culoare ca una dintre culorile prezente in materialul pantalonilor. De exemplu, daca pantalonii sunt realizati dintr-un material cu culori precum verde si violet, poti opta pentru un top monocrom vernil, pe care sa il accesorizezi cu un colier violet.


Pantalonii confectionati din materiale elegante precum matase, voal sau chiar dantela, sunt foarte potriviti pentru tinutele de seara, pentru evenimentele formale. Astfel de pantaloni, alaturi de un top de tip corset, pot inlocui cu succes o rochie eleganta, daca aceasta nu ar fi pe gustul tau.


Fie ca alegi sa faci o plimbare in parc, sa mergi la cumparaturi sau sa participi la un eveniment elegant, poti opta cu incredere pentru pantaloni lungi, indiferent de ocazie.