Trei avantaje pe care le are orice femeie

Chiar daca orice femeie se simte putin discriminata chiar si in secolul XXI, nimeni nu poate nega avantajele mari de care te bucuri ca reprezentant al sexului frumos. Te intrebi care sunt acele avantaje? In acest articol, o sa-ti prezentam trei dintre cele mai mari trei avantaje de care se bucura orice femeie si pe care multe dintre acestea nici nu le iau in seama:

Intrarile si iesirile din incaperi iti apartin




Primul mare avantaj este unul care tine de bunele maniere ale barbatilor. Acestia din urma, daca sunt bine crescuti si educati, sunt obligati prin regulile de buna parte sa-ti acorde prioritate atunci cand vine vorba despre a intra sau a iesi dintr-un loc public sau privat. Acest avantaj le poate fi extrem de util femeilor care se grabesc sa intre in magazinele preferate atunci cand sunt reduceri.

Ai locuri rezervate in mijloacele de transport in comun




Cui nu-i place sa i se ofere locul intr-un autobuz aglomerat dintr-o zi de munca? Cu siguranta acesta este unul dintre cele mai importante avantaje de care te bucuri. Cu toate acestea, este extrem de important sa nu abuzezi de acesta si sa stii cand este cazul sa cedezi la randul tau locul unor persoane care au cu adevarat nevoie de el.

Toate magazinele de haine sunt pentru tine




Raportul dintre magazinele de haine de femei si cele de barbati este unul clar disproportionat. In timp ce barbatii intampina mari dificultati in a-si gasi magazine care sa vanda imbracaminte pentru ei, femeile au la dispozitie majoritatea magazinelor de haine de pe piata. Cu toate acestea, niciodata nu te poti multumimi, indiferent de optiunile pe care lei ai.