Ce tipuri de bauturi prefera barbatii

Barbatii au pasiuni diverse, printre care se numara si bauturile. Tipul de bautura pe care il prefera un barbat poate spune foarte multe despre el si personalitatea lui. Daca vrei sa ii faci cadou unui prieten si nu stii ce ai putea sa ii oferi, noi te sfatuim sa citesti articolul de mai jos si sa iti faci o idee despre ce i s-ar potrivi.

Vin

E una dintre cele mai cunoscute tipuri de bauturi si unii barbati au facut chiar o pasiune pentru ea. O sticla de vin e un cadou perfect pentru un barbat serios, care stie ce vrea, dar apreciaza o pauza de relaxare la un pahar de vin. Daca stii ca ai in cercul tau de prieteni barbati care au o pasiune pentru aceasta bautura, le poti oferi oricand cadou o sticla de vin sau o cutie cu doua sticle de vin diferite. Poti sa te asiguri ca le va bea cu placere, alaturi de un fel de mancare potrivit.


Whisky

Este o bautura alcoolica care se obtine prin distilarea maltului de orz, secara, grau si chiar porumb fermentat. Bautura este produsa in mai multe tari, dar Irlanda si Scotia sunt cunoscute ca fiind inventatoarele whisky-ului. Bautura este invechita minim 3 ani in butoaie de stejar, culoarea datorandu-se acestui proces. De cele mai multe ori, cu cat este produs de mai mult timp, cu atat whisky-ul poate fi mai scump. Cu toate astea, o sticla de whisky vechi nu inseamna intotdeauna ca este o bautura foarte buna. De aceea atunci cand te hotarasti ca vrei sa oferi cadou o sticla de whisky trebuie sa te asiguri ca este de calitate si ca cel care o va primi o va consuma cu placere.


Coniac

Coniacul este o bautura spirtoasa, puternica, facuta prin distilarea vinului. Producatorii au perfectionat metoda de producere a coniacului de-a lungul timpului si au venit cu ideea dublei distilari si invechirea bauturii in butoaie de stejar. De aceea se spune despre barbatii care prefera sa bea coniac ca sunt foarte rabdatori si calmi, deoarece si coniacul se face intr-un proces destul de indelungat. O sticla de coniac este un cadou special apreciat de orice barbat pentru aromele sale complexe de fructe coapte si condimente dulci.


Ce alte bauturi fine prefera barbatii pe care ii cunosti? 

Cum sa ai o manichiura perfecta oricand

Mainile sunt pentru femei niste carti de vizita. De aceea ele trebuie sa arate mereu foarte bine, sa fie ingrijite, catifelate si unghiile sa arate impecabil. Din nefericire timpul femeilor este din ce in ce mai scurt si le este mult mai greu sa isi mentina manichiura perfecta. Mersul la salon poate fi de ajutor, dar oricat de profesional ti-ai face unghiile, dupa maxim o saptamana unghiile tale vor arata din nou rau.

Fa-ti o manichiura naturala
E cel mai simplu lucru pe care il poti face si de asemenea cel mai rapid. Cum sa faci asta? Tine-ti unghiile la o lungime medie sau mica si foloseste lac transparent sau o pila speciala care sa dea un luciu puternic unghiilor tale. Ai grija ca forma unghiilor sa fie aproape perfecta, pentru ca asta va face cu adevarat diferenta. Daca nu stii cum sa alegi forma potrivita, mergi la un specialist, apoi mentine aceeasi forma de fiecare data cand iti faci manichiura.


Ai grija de mainile tale
E vorba in special de pielea de pe maini care imbatraneste de obicei repede, fiind expusa la soare, frig, vant si poluare. Hidrateaza-ti mainile cu o crema speciala pentru tipul tau de piele, iar in anotimpul cald foloseste neaparat crema cu factor de protectie solara. Petele pigmentare datorate soarelui sunt foarte inestetice si e foarte complicat sa scapi de ele odata ce au aparut.


Mergi la un specialist pentru a avea o manichiura rezistenta
Daca o manichiura simpla nu este tocmai pe placul tau, noi te sfatuim sa optezi pentru o manichiura semipermanenta cu oja sau cu gel. Asa o sa te asiguri ca ai mereu unghii frumoase si colorate dupa bunul tau plac. De asemenea, trebuie sa faci cateva sacrificii. Sa porti aceeasi culoare pe unghii timp de daou, trei sau chiar patru saptamani si sa trebuiasca sa te duci regulat la specialist pentru a-ti reface unghiile.

Acestea sunt sfaturile pe care trebuie sa le urmezi daca vrei o manichiura perfecta oricand.